LOREM IPSUM DOLOR

Telefon: 018 527 322, | Email: mpstrend@mts.rs

DETALJNIJE

od 75€

GRČKA - PEFKOHORI

Omiljeni hotel srpskih turista - Petridis nalazi se iznad samog centra Pefkohorija na oko 350 metara od plaže i na par minuta od centra mesta. U prijatnoj atmosferi hotela možete popiti kafu tik uz bazen, doručkovati na otvorenoj terasi u restoranu...

DETALJNIJE

vila frossaki pefkohori apartmani spolja kasandra halkidiki grcka leto 2018

od 55€

GRČKA - PEFKOHORI

VILA FROSSAKI

11

DANA

Vila Frossaki, izgrađena pre samo tri godine, nalazi se na oko 300 metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima kao i trokrevetnim studijima sa krevetom na sprat, naročito pogodnim za smeštaj porodica sa decom.

DETALJNIJE

hotel vila kassandros pefkohori apartmani spolja kasandra halkidiki grcka leto 2018

od 55€

GRČKA - PEFKOHORI

Vila Kassandros nalazi se na glavnom putu u centru Pefkohorija, na svega 150 metara od plaže. U prizemlju objekta nalazi se bar. Raspolaže dvokrevetnim studijima, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

DETALJNIJE

vila aleksandros pefkohori dvoriste kasandra halkidiki grcka leto 2018

od 50€

GRČKA - PEFKOHORI

Vila Aleksandros nalazi se na oko 400 metara od plaže. Smeštena je u prekrasnom ambijentu okružena bujnim zelenilom i raskošnim palmama u mestu Pefkohori.

DETALJNIJE

od 49€

GRČKA

Hotel GOLDEN BAY Luxory Apartmanski kompleks je smešten na površini od 4.000m/kv, na samom ulazu u Pefkohori, povezan je asfaltnim putem sa Haniotijem (oko 1200m do Haniotija), na 25m od plaže.

DETALJNIJE

od 29€

GRČKA

APARTMANI GRIGORIS se nalaze u mirnom delu Pefkohorija, iznad centra, u blizini crkve, na 180 m do plaže, u centralnom delu letovališta.

DETALJNIJE

od 33€

GRČKA

APARTMAN GRIGORIS LUX se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, iznad centra, u blizini crkve, na 180 m do plaže, u centralnom delu letovališta.odmah pored vile Grigoris.