LOREM IPSUM DOLOR

Telefon: 018 527 322, | Email: mpstrend@mts.rs

Sarimsakli, Leto 2019, Turska 2019

Pogledajte kompletnu ponudu za Sarimsakli

DETALJNIJE

mare

Od 170ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

HOTEL MARE 3*

11

DANA

Hotel Mare se nalazi na najlepšoj lokaciji u centralnom delu Sarimsaklija na samoj plaži odmah do hotela Buyuk Berk. Ishrana je na bazi polupansiona doručak i večera, švedski sto.

DETALJNIJE

Hotel Musho Sarimsakli Turska leto 2018

Od 380ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Musho 4*, novoizgradjen i veoma moderan hotel, na ulasku u Sarimsakli. Ima 6spratova- 164 soba, svih struktura sa centralnim air conditioner,i nekoliko spartmana sa dzakuzijem. Poseduje otvoreni i zatvoreni bazen sa sekcijom za decu, spa i welnes centar, tursko kupatilo, beach volleyball kao i bar na prelepoj peskovitoj plazi. Usluga ba bazi svedskog stola, polupansiona i all. Inclusive.

DETALJNIJE

mpstrend sarimsakli buyuk berk turska leto 2018

Od 190ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Buyuk Berk je najbolje pozicioniran hotel iz nase ponude. Nalazi se u prvom redu hotela,odmah prekoputa sopstvene plaže i u neposrednoj blizini centra.

DETALJNIJE

Mpstrend Sarimsakli grand milano, Turska, letovanje 2018

Od 170ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Grand Milano je jedan od najbolje pozicioniranih hotela iz ponude agencije "MPS TREND" na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra Serimsklija.

DETALJNIJE

mpstrend sarimsakli hotel amphora turska leto 2018

Od 180ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Lociran na šetalištu i prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i 250 m od centra mesta. Gostima je na raspolaganju prostrana recepcija, manji hotelski bazen i sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima. Švedski sto za doručak i večeru se servira u zatvorenom restoranu i terasi pored bazena hotela.

DETALJNIJE

Mpstrend Sarimsakli hotel Olivera Turska more 2018 letovanje

Od 215ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Lociran na prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i u samom centru, predstavlja najbolje pozicioniran hotel u Sarimsakliju.

DETALJNIJE

Hotel Grand Temizel 5* Sarimsakli Turska 2018 letovanje spolja bazen

Uskoro

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Temizel je najveći hotel iz naše ponude. Ima preko 200 soba i kapacitet od preko 570 ležajeva. Nalazi se u mirnom delu naselja,oko 800 m od centra grada.