LOREM IPSUM DOLOR

Telefon: 018 527 322, | Email: mpstrend@mts.rs

Turska Letovanje 2019 – kompletna ponuda aranžmana

Turska 2019, Sarimsakli

DETALJNIJE

mare

Od 170ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

HOTEL MARE 3*

11

DANA

Hotel Mare se nalazi na najlepšoj lokaciji u centralnom delu Sarimsaklija na samoj plaži odmah do hotela Buyuk Berk. Ishrana je na bazi polupansiona doručak i večera, švedski sto.

DETALJNIJE

Od 175ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

HOTEL FILA 3*

11

DANA

HOTEL FILA -  se nalazi na izuzetnoj lokaciji,na plaži u samom centru Sarimsaklija,izmedju hotela Buyuk berka I hotela Olivera. Hotel Fila raspolaže 1/2,1/3 i 1/3+pomocni ležaj. Sve sobe imaju balkon, fen, klimu, minibar i telefon.Hotel Fila nudi uslugu polupansiona u restoranu koji se nalazi na prvom spratu hotela sa koga se pruza predivan pogled . Takodje ima bar u bašti hotela kao i  besplatne suncobrane i ležaljke za goste hotela. Hotel Fila je idealan izbor za sve uzraste.

DETALJNIJE

mpstrend sarimsakli buyuk berk turska leto 2018

Od 190ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Buyuk Berk je najbolje pozicioniran hotel iz nase ponude. Nalazi se u prvom redu hotela,odmah prekoputa sopstvene plaže i u neposrednoj blizini centra.

DETALJNIJE

Hotel Musho Sarimsakli Turska leto 2018

Od 380ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Musho 4*, novoizgradjen i veoma moderan hotel, na ulasku u Sarimsakli. Ima 6spratova- 164 soba, svih struktura sa centralnim air conditioner,i nekoliko spartmana sa dzakuzijem. Poseduje otvoreni i zatvoreni bazen sa sekcijom za decu, spa i welnes centar, tursko kupatilo, beach volleyball kao i bar na prelepoj peskovitoj plazi. Usluga ba bazi svedskog stola, polupansiona i all. Inclusive.

DETALJNIJE

Mpstrend Sarimsakli grand milano, Turska, letovanje 2018

Od 170ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Grand Milano je jedan od najbolje pozicioniranih hotela iz ponude agencije "MPS TREND" na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra Serimsklija.

DETALJNIJE

mpstrend sarimsakli hotel amphora turska leto 2018

Od 180ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Lociran na šetalištu i prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i 250 m od centra mesta. Gostima je na raspolaganju prostrana recepcija, manji hotelski bazen i sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima. Švedski sto za doručak i večeru se servira u zatvorenom restoranu i terasi pored bazena hotela.

DETALJNIJE

Mpstrend Sarimsakli hotel Olivera Turska more 2018 letovanje

Od 215ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Lociran na prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i u samom centru, predstavlja najbolje pozicioniran hotel u Sarimsakliju.

DETALJNIJE

Acem Hotel Sarimsakli Turska leto 2018 plaza letovanje

Od 180ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

HOTEL ACEM 3*

11

DANA

Hotel Acem 3* Sarimsakli – ima sjajnu lokaciju, nalazi se preko puta gradske peščane plaže i na glavnom gradskom šetalištu. Nov, moderno opremljen hotel, pružiće ugodan boravak svakom gostu.

DETALJNIJE

varol hotel sarimsakli turska 2018 letovanje spolja

Od 180ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel VAROL 3* Sarimsakli - okružen palmama i prelepom baštom, lociran na šetalištu i prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i 250 m od centra mesta.

DETALJNIJE

Od 165ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Hotel Sezer 3* se nalazi najviše 80 m od plaže i 200 m od centra grada.Hotel je kapaciteta 130 ležaja i veoma je popularan kod naših gostiju pre svega zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina.

DETALJNIJE

Od 250ϵ

TURSKA - SARIMSAKLI

Novo otvoreni hotel nalazi se na prvoj liniji do mora, svega 20 metara udaljen od plaže hotela. Hotel Činar raspolaže kapacitetom od 80 smeštajnih jedinica i to standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe sa ukupno 210 ležajeva.