LOREM IPSUM DOLOR

Telefon: 018 527 322, | Email: mpstrend@mts.rs

BUGARSKA – BOROVEC

DETALJNIJE

od 139€

IGLIKA PALACE

Hotel Iglika Palace Borovec sa odličnom lokacijom, u centru, udaljen 150 metara od najbližeg ski lifta.

DETALJNIJE

od 239€

RADINA'S WAY

Radina’s Way je udaljen oko 1,7 km od centra Boroveca, u neposrednoj blizini hotela Lion, u predivnom ambijentu četinarske šume. Vrhunska usluga, ljubazno osoblje, veoma kvalitetni, ekološki materijali od kojih je hotel izgrađen i vrhunski dizajn enterijera je nešto zbog čega ovaj hotel smatramo najkvalitetnijim u Borovecu.

DETALJNIJE

od 105€

EUPHORIA CLUB

Euphoria Borovec Hotel & Spa je luksuzan hotel smešten u mirnom delu skijališta, sa jedinstvenim pogledom na Rilu. Udaljen je 2 km od centra Boroveca, t.j. 30 minuta lagane šetnje.

DETALJNIJE

od 159€

FESTA CHAMKORIA

Luksuzan hotel, Festa Chamkoria Borovec je okružen četinarskom šumom, udaljen je 2 km od centra Boroveca i početne stanice gondole, do koje postoji organizovan besplatni shuttle bus prevoz.

DETALJNIJE

od 199€

HOTEL SAMOKOV

Hotel Samokov Borovec se nalazi u samom centru mesta, preko puta gondole.

DETALJNIJE

od 409€

HOTEL RILA

Nekada najimpresivniji hotelski kompleks u Borovecu, Rila Borovec nalazi se u strogom centru, preko puta skijaške staze, udaljen 100 m od gondole.

DETALJNIJE

od 355€

VILE MALINA

Vile Malina

8

DANA

Kompleks vila Malina nalazi se 2 km (30 minuta šetnje) od centra Boroveca. Vile se nalaze u prelepom prirodnom ambijentu, okružene gustom četinarskom šumom, pored kompleksa vila Jagoda.

DETALJNIJE

od 335€

VILE JAGODA

Vile Jagoda

8

DANA

Kompleks vila Jagoda nalazi se 2 km (30 minuta šetnje) od centra Boroveca. Vile se nalaze u prelepom prirodnom ambijentu, okružene gustom četinarskom šumom.