LOREM IPSUM DOLOR

Telefon: 018 527 322, | Email: mpstrend@mts.rs

BUGARSKA – BANSKO

DETALJNIJE

od 99€

HOTEL FAMIL

Prelep porodični hotel smešten na reci Glažne (ulica Panayot Hitov br.1). Sedam minuta lagane šetnje do centra, udaljen 900 m od gondole.

DETALJNIJE

od 168€

HOTEL GLAZNE

Hotel Glazne se nalazi na obali istoimene reke, 400 m od starog centra grada i 1 km od početne stanice gondole. Odlična lokacija i ljubazni domaćini su naša preporuka za boravak u ovom hotelu.

DETALJNIJE

od 155€

HOTEL GRAND BANSKO

Grand Hotel Bansko je jedan od najboljih, najpoznatijih i najtraženijih hotela u Banskom. Lociran je na samom ulasku u Bansko i udaljen je oko 1,5 km od gondole i svega 7 minuta hoda od centra Banskog.

DETALJNIJE

od 65€

HOTEL BELVEDERE

Hotel Belvedere Bansko je apartmanskog tipa, veoma popularan kod naših turista. Lociran je u novom delu grada, 700 m od centra i 300 m od gondole.

DETALJNIJE

od 209€

HOTEL LION

400 m od gondole, 800 m od starog grada Bansko. Hotel ima 190 soba i apartmana.

DETALJNIJE

od 205€

HOTEL VIHREN PALACE

80 m od gondole i 800 m od centra grada Bansko. Hotel se sastoji od dva objekta koji se nalaze se jedan pored drugog i povezani su toplim hodnikom. Imaju ukupno 72 Studija i 70 apartmana.

DETALJNIJE

od 189€

HOTEL REGNUM

Jedan od najkvalitetnijih hotela u Banskom, veoma luksuzno opremljen sa izuzetno kvalitetnim dodatnim sadržajima (jedan od najboljih SPA centara). Hotel je udaljen oko 300 m od gondole i 400 metara od glavne ulice.

DETALJNIJE

od 105€

HOTEL CASA KARINA

Hotel je udaljen 100 m od gondole i 1 km od starog centra grada.

DETALJNIJE

od 165€

HOTEL BANSKO

Bansko, nov hotel, otvoren 2007. god u Banskom. Nalazi se u mirnom delu Banskog, 1 km od centra mesta i gondole u Banskom.

DETALJNIJE

od 245€

HOTEL SPORT

Hotel Sport Bansko je jedan od najluksuzniji hotela u našoj ponudi. Nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, na samoj stazi, u neposrednoj blizini gondole. Iz hotela je moguće direktno izaći na stazu, a takođe je moguće vratiti se u hotel sa staze (ski in / ski out). Poseduje sopstveni ski centar – dečije ski igralište, ski i snowboard školu.

DETALJNIJE

od 269€

HOTEL PREMIER LUXURY

Premier Luxury Mountain Resort 5* se nalazi u Banskom, na 700 metara od lifta Gondole i nudi divan pogled na planinu Pirin i ski staze. Od starog gradskog jezgra hotel je udaljen oko 1 km.

DETALJNIJE

od 385€

HOTEL KEMPINSKI

Hotel se nalazi na izvanrednoj lokaciji, na samoj stazi,preko puta početne stanice gondole, u blizini glavne raskrsnice i novog centra Banskog.

BUGARSKA – BOROVEC

DETALJNIJE

od 139€

IGLIKA PALACE

Hotel Iglika Palace Borovec sa odličnom lokacijom, u centru, udaljen 150 metara od najbližeg ski lifta.

DETALJNIJE

od 239€

RADINA'S WAY

Radina’s Way je udaljen oko 1,7 km od centra Boroveca, u neposrednoj blizini hotela Lion, u predivnom ambijentu četinarske šume. Vrhunska usluga, ljubazno osoblje, veoma kvalitetni, ekološki materijali od kojih je hotel izgrađen i vrhunski dizajn enterijera je nešto zbog čega ovaj hotel smatramo najkvalitetnijim u Borovecu.

DETALJNIJE

od 105€

EUPHORIA CLUB

Euphoria Borovec Hotel & Spa je luksuzan hotel smešten u mirnom delu skijališta, sa jedinstvenim pogledom na Rilu. Udaljen je 2 km od centra Boroveca, t.j. 30 minuta lagane šetnje.

DETALJNIJE

od 159€

FESTA CHAMKORIA

Luksuzan hotel, Festa Chamkoria Borovec je okružen četinarskom šumom, udaljen je 2 km od centra Boroveca i početne stanice gondole, do koje postoji organizovan besplatni shuttle bus prevoz.

DETALJNIJE

od 199€

HOTEL SAMOKOV

Hotel Samokov Borovec se nalazi u samom centru mesta, preko puta gondole.

DETALJNIJE

od 409€

HOTEL RILA

Nekada najimpresivniji hotelski kompleks u Borovecu, Rila Borovec nalazi se u strogom centru, preko puta skijaške staze, udaljen 100 m od gondole.

DETALJNIJE

od 355€

VILE MALINA

Vile Malina

8

DANA

Kompleks vila Malina nalazi se 2 km (30 minuta šetnje) od centra Boroveca. Vile se nalaze u prelepom prirodnom ambijentu, okružene gustom četinarskom šumom, pored kompleksa vila Jagoda.

DETALJNIJE

od 335€

VILE JAGODA

Vile Jagoda

8

DANA

Kompleks vila Jagoda nalazi se 2 km (30 minuta šetnje) od centra Boroveca. Vile se nalaze u prelepom prirodnom ambijentu, okružene gustom četinarskom šumom.